Om mig

Vita Raeda (latin: life coach) erbjuder dig en mötesplats där kropp och själ får chans att komma i samklang, hitta mer balans och harmoni i vardagslivet.

  • Vi fokuserar på dina resurser och på det friska, vi vill hjälpa dig framåt och göra skillnad för att du ska må bra.
  • Erbjudandet omfattar ett alternativt helhetskoncept inom hälsa, yoga, mindfulness, klang & coaching för individer, organisationer och företag.
  • Mitt holistisk synsätt på individen gör att jag älskar yoga, hälsa, coaching, personlig utveckling, mindfulness och klangmassage efter Peter Hess. Yogans filosofi, hälsoeffekter & gåvor har blivit en slags livsstil för mig de senaste åren. Kroppen brukar alltid talar sanningen, känns det lätt, så är det rätt.
  • Gärna vill jag inspirera, coacha och samtala med dig, sprida min glädje, styrka, tillit och energi som jag hämtar därifrån. Alla verktyg och arbetssätt har först gått igenom mitt eget filter och varit en del av mitt eget inre arbete. Dessutom är jag själv ständigt i en lärande process och vidareutbildar mig konstant.
  • 2011 blev det dags att stanna upp och omprioritera mitt liv. De senaste 3 åren följde jag mer och mer mitt hjärta att kunna hjälpa människor till ett friskare liv, både fysiskt och psykiskt, gick ett flertal utbildningar inom hälsa, coaching.
  • Bokningar, frågor och förfrågningar skickas till: info@vitaraeda.com
  • Klient mottagningen finns i centrala Lund  / Malmö (30 min) / Copenhagen (45 min). Languages: Swedish / German / English
  • Vita Raeda är behandlings- och innehar ansvarsförsäkring.

Tillsammans ta vi hand om ditt sinne, din kropp och själ, såsom kommer vi att upptäcka nya vägar och perspektiv som auktoriserar dig att kunna leva ditt allra bästa liv enligt din potential och dina förutsättningar så klart! Din hälsa i fokus. Varje individ gör sin egen unika process, sin egen resa. Min roll är att stödja utan att styra. Tack för ett givande möte och lycka till på din resa – Nyckeln till din fulla potential och svaret ligger inom dig.

Iris Krüger// Vita Raeda – Samklang för kropp & sinne