Emily Hess Klangyoga teacher training/retreat – 2024 – Interessanmälan till kurs 2024 tas emot löpande

Här kommer chansen att utbilda sig med mer fokus på grupper och yogaklasser!
Eller går på en 3 dagars klangyoga “retreat” för egen skull 🙂 Välkommen till klangrummet – en underbar kombo yoga & klang ♥

Vem kan delta? Förutsättningar att gå denna utbildning:

1. Fortbildning för certifierade yogalärare (Yogalärare certifikat till ex YA 200timmar behövs att skicka in till Peter Hess Institut/mig) = leder till certifikat Emily Hess-Klangyoga lärare
2. Fortbildung für Peter Hess®-Klangmassagepraktiker/terapeuter (Steg 1 – diplom)= leder till certifikat Emily Hess®-Klang “kompanjon/ledsagare” för yogaundervsining (Du agerar sidan om en yogalärare med klanginsatser)
3. Emily Hess®-Klangyoga TT som en ren retreat/personlig utveckling för dig som praktisera yoga själv/privat = Inget certifikat, dock intyg ges ut om önskad.

Innehåll:
* Individuell klang-yogaklangmassage, även grupp
* Fantasi- och klangresor för yogaundervisning/klasser
* Effektiva insatser av mantra under yoga-flowet, klangskålar och gong till fördjupning av andetaget och koncentrationen
*Skapandet och uppbyggnad av Emil Hess® klangyoga klasser

“EMILY HESS sound yoga” är yoga full av glädje för kropp, själ och ande genom kombinationen(soundyoga) av klangskålar, dels gongar och mantror kombinerad med asanas.
Klangskålarna används inte bara för meditation, men de finner ett aktivt deltagande i yogaklassen.
Det finns speciella instrument med en mycket avkopplande rytm (slå), en “botande” – som Remo Rittiner (Ayur Yoga, Schweiz) säger: “förtrollande – KLANGrum att må bra”.
Det är viktigt att använda instrument som förbinder oss intensivt med vår inre rytm. Ofta är det lättare att återupptäcka din egen rytm om du får höra det utanför. Ljuden är i djup kontakt med våra celler. Många undersökningar visar effekten av Peter Hess®-terapin med klangskålar och Sangha meditations skålar som används.

Fakta:
Seminarledning: Iris Krüger / Peter Hess® Academy Sweden / Int.cert. yogalärare

Kurs: Våren 2023 – 3 dagar (Fr – sö ca.kl 09 – 18, sön 17.00 – / 24 undervisningstimmar

Plats: Hälsans Hus, Mårtenstorget 6, Lund – yogasalen

Undervisiningsspråk: Svenska, vid behovet även på engelska / tyska

Mejla mig på info@vitaraeda.com gällande reservering & frågor mm.

Där bekräfta mottagningen och du får fler instruktioner.

Obs! Anmälan till kursen är bindande (Intressanmälan ej) & betalning sker på samma tid = bokad plats

Avboknings policy:

Kursen genomföras med minst 6 deltagare, vi behåller oss rätten att flytta fram kursen / eller betalningen returneras i så fall.
Avbokning innan … är 50% av kursbeloppet om du inte ha sjukintyg & om ingen ersättare ställs, från … debiteras hela beloppet.

Denna yogateacher träningen är lämpligt för certifierade yogalärare med eller utan klangerfarenhet (Även utom Peter Hess®klangmassage utbildning) eller till dig som har yogapraktik/erfarenhet samt har gått klangmassage utbildningen/eller är diplomerad Peter Hess® klangmassör/praktiker (Steg 1 – 4 samt steg 5 diplom)